Tuinontwerp

Laat je inspireren door onze unieke, creatieve en persoonlijke tuinontwerpen. Tijdens een vrijblijvende inspiratiesessie leren we je graag kennen.

Persoonlijke en creatieve ontwerpen

Welke stijl jouw voorkeur ook heeft, bij Schouten Hoveniers ontwerpen we altijd een tuin die bij jouw wensen past. Wellicht heb je zelf al ideeën, maar we inspireren je ook graag met onze creatieve ontwerpen tijdens een inspiratiesessie.
Mockup

Van idee naar droomtuin

Een veranda of terrasoverkapping is functioneel en flexibel. Bovendien kun je het gehele jaar door van de tuin genieten. Wij adviseren, ontwerpen en bouwen veranda's en overkappingen die perfect passen in de rest van jouw tuin.
Mockup

3D-ontwerpen

Een pergola in je tuin staat niet alleen mooi, het biedt ook veel mogelijkheden. Je creëert schaduw en beschutting tegen wind, een speelplek voor je (klein)kinderen, minder inkijk van de buren of extra diepte in jouw tuin.
Mockup

Ontwerp door tuinarchitect

Onze projecten kenmerken zich door onze eigen, creatieve (3D) elementen. Muurtjes, wanden met doorkijkjes of organische vormen: we bedenken altijd iets wat perfect aansluit bij jouw tuin.

Vrijblijvende inspiratiesessie

Bij Schouten Hoveniers gaan we super persoonlijk te werk. We leren je daarom graag kennen tijdens een gratis & vrijblijvende inspiratiesessie, waarin we samen de ideeën en mogelijkheden bespreken.
100%
Gratis & vrijblijvend
9,8
Klanten beoordelen ons met
schouten-hoveniers-moderne-tuin

De ervaring van anderen

Deze mensen gingen je voor met een tuin van Schouten Hoveniers.

"Wij genieten dagelijks van onze fantastische tuin met pergola. Het design is prachtig en sluit goed aan bij de woning en de rest van de tuin. Bovendien onderhoudsvrij!"
Karin Imming
Arnhem, Schuytgraaf
"Vakmanschap en oog voor detail komt ook terug in de overkapping die Schouten Hoveniers bouwde. Heerlijk om ook in het voor- en naseizoen van het buitenleven te kunnen genieten."
Pieter Schepers
Elst, Westeraam
"De elementen die Schouten Hoveniers in onze daktuin maakten, hadden wij in onze stoutste dromen niet kunnen bedenken. Zo gaaf hoe alles samenvalt en kloppend is in de rest van de tuin!"
Erminio Filippi
Daktuin C5, Park 15

Inspiratiesessie plannen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw tuin door Schouten Hoveniers te laten ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van een uniek tuinontwerp en een onder architectuur aangelegde tuin met u te bespreken.

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Liever direct bellen?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00. Bel ons gerust of stuur een e-mail.

Bel ons
0481 377 883

Stapsgewijs naar jouw droomtuin

Het aanleggen van een nieuwe (of gerenoveerde) tuin gebeurt in een aantal simpele stappen. De communicatie vinden we hierin erg belangrijk.

Inspiratiesessie

Tijdens een vrijblijvende inspiratiesessie ontdekken we samen hoe jouw droomtuin eruit ziet.

Tuinontwerp en offerte

Op basis van ons gesprek ontwikkelen we compleet tuinontwerp (3D). Bovendien komt hierin de beplanting, materialen en een lichtplan terug. Dit nemen we - samen met de offerte - door.

Tuinaanleg

Akkoord? Dan starten we met de aanleg. Communicatie is hierin een belangrijke pijler. Zowel naar jou, als naar de omgeving om eventuele overlast te beperken.

Oplevering

Op het moment dat de aanleg klaar is, lopen we de gehele tuin na op de laatste details. Hierna wordt de tuin opgeleverd en ontvang je een opleverpakket.

Nazorg en onderhoud

Nadat jouw droomtuin klaar is, is het belangrijk om deze (periodiek) in topconditie te houden. Dat kun je zelf doen, maar ook door ons ervaren onderhoudsteam. Bovendien staan we altijd klaar voor jouw vragen.

Projecten waar we trots op zijn

En dat delen we graag met jullie! Klik op de projecten hieronder.

Een moderne woning vraagt om een bijpassende tuin. Dat is wat de strakke elementen, pergola en bestrating perfect doen.
Meer bekijken
Rust, ruimte en groen: dat is wat deze landelijke tuin in Elst kenmerkt. De tuin benadrukt de kenmerken van de woning.
Meer bekijken
Deze moderne tuin - met veranda - past goed bij het gezinsleven met kinderen en biedt veel ruimte voor ontspanning.
Meer bekijken
Ultiem genieten in deze hoogwaardige daktuin bij C5 in Nijmegen. Een uniek ontwerp, duurzame materialen en vakkundige aanleg komen samen.
Meer bekijken
Genieten met een prachtig uitzicht in deze villatuin - met zwembad en vlonder - in Rhenen. Veel organische vormen, materialen en plantvakken.
Meer bekijken
Een gloednieuwe villatuin met veel ruimte voor groen en plantvakken en techniek. Automatische beregening, camerasystemen en meer.
Meer bekijken

Neem vrijblijvend contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mail ons
Wil je contact opnemen via de mail? Dat kan naar onderstaand adres:
info@schouten-hoveniers.nl
Bel ons
Bel je ons liever? Neem dan contact op met het onderstaande nummer:
0481 377 883
Bezoek ons
Of bezoek ons bedrijf aan de Tielsestraat 123A in Valburg (tussen Arnhem en Nijmegen).

Inspiratie opdoen? 

Neem contact op