Moderne en strakke villatuin in Ressen

Een gloednieuwe villatuin met veel ruimte voor groen en plantvakken en techniek. Automatische beregening, camerasystemen en meer.

Tuinaanleg
Tuinontwerp
Onderhoud
Moderne en strakke villatuin in Ressen

Moderne en strakke villatuin in Ressen

Waar eerst een kale zandvlakte lag, ligt nu een fantastische villatuin. Voor deze woning in Ressen maakten we een uniek tuinontwerp en legden we de tuin van A tot Z aan. Van de siergrassen tot aan het beregeningssysteem: overal is aan gedacht. Het aanzicht van de woning kenmerkt zich door de berkenbosjes en de grindoprit van Canadian Slate. De borders rondom de oprit zijn gevuld met mooie siergrassen, die veel diepte geven.

Aan de achterzijde hebben we een groot terras aangelegd met groot formaat tegels van Schellevis (240x120cm). Dit terras loopt ook door in een inkeping in de woning, waarin een grote boom is geplaatst. Een Nesling schaduwdoek maakt het geheel af.

Ook aan de techniek is gedacht. Zo integreerden we een compleet en geautomatiseerd beregeningssysteem door de tuin. Ook het maaien gebeurt automatisch met de door ons geïnstalleerde robotmaaiers van Husqvarna. De maaidraad ligt over het gehele perceel en de robotmaaiers zijn beveiligd tegen diefstal.

Neem vrijblijvend contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mail ons
Wil je contact opnemen via de mail? Dat kan naar onderstaand adres:
info@schouten-hoveniers.nl
Bel ons
Bel je ons liever? Neem dan contact op met het onderstaande nummer:
0481 377 883
Bezoek ons
Of bezoek ons bedrijf aan de Tielsestraat 123A in Valburg (tussen Arnhem en Nijmegen).