Villatuin aan de rivier in Rhenen

Genieten met een prachtig uitzicht in deze villatuin - met zwembad en vlonder - in Rhenen. Veel organische vormen, materialen en plantvakken.

Tuinaanleg
Tuinontwerp
Zwembad
Villatuin aan de rivier in Rhenen

Unieke villatuin aan de rivier

Stel je eens voor: je opent jouw schuifdeur richting de tuin en hebt uitzicht op groen, een rivier en een prachtige tuin. Is dat niet lekker wakker worden? Voor de bewoners van deze villa in Rhenen is het realiteit en al meer dan 2 jaar genieten ze volop van hun tuin.

De uitdaging van dit project zat hem in de schuine afloop richting de oever. Er is veel hoogteverschil en met behulp van 250cm grootte L-keerwanden hebben we hier een unieke draai aan gegeven. Mooi, maar ook veilig met het oog op stijgende waterstanden. En dat was een behoorlijke klus!

De tuin kenmerkt zich door de unieke plantvakken en het Bamboo X-treme® vlonderterras. De vlonder matcht perfect met de handgemaakte muurtjes van Flachstones. In samenwerking met Altena zwembaden hebben we ook zorg gedragen voor het realiseren van dit fantastische bad. Volledig geklimatiseerd, zodat de bewoners altijd kunnen genieten van een warm zwembad.

Neem vrijblijvend contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mail ons
Wil je contact opnemen via de mail? Dat kan naar onderstaand adres:
info@schouten-hoveniers.nl
Bel ons
Bel je ons liever? Neem dan contact op met het onderstaande nummer:
0481 377 883
Bezoek ons
Of bezoek ons bedrijf aan de Tielsestraat 123A in Valburg (tussen Arnhem en Nijmegen).