Tuinaanleg

Jouw tuin is meer dan alleen een mooie buitenruimte. Wij zijn al meer dan 20+ jaar gespecialiseerd in het aanleggen van uiteenlopende tuinen. Van nieuwbouw tot aan een villatuin.

Jouw nieuwe tuin start hier

Ben jij op zoek naar een hoveniersbedrijf in de regio van Arnhem-Nijmegen? Schouten Hoveniers is gespecialiseerd in het aanleggen van creatieve tuinen in het midden en hoge segment. Waarom kies je voor ons?
Mockup

Gratis inspiratiesessie

Samen brainstormen over de mogelijkheden en ideeën voor jouw nieuwe tuin. Onze tuinarchitect komt geheel vrijblijvend op locatie om jouw wensen te bespreken en onze visie over te brengen.
Mockup

Vakkundige aanleg

Ons team van vakbekwame en ervaren hoveniers legt jouw nieuwe tuin met uiterste precieze aan. Onze mensen zijn betrouwbaar, creatief en gaan voor niks minder dan het beste.
Mockup

Uitgebreid machinepark

In tegenstelling tot veel andere hoveniers, beschikken wij over een breed en duurzaam machinepark. Hiermee kunnen we bijv. het grondwerk vaak voor een voordeliger tarief uitvoeren.

Een bewezen portfolio

In de afgelopen 20 jaar heeft Schouten Hoveniers al 1000+ projecten met succes afgerond. Van klein tot groot, van renovatie tot complete aanleg. En dat met een hoge score op klanttevredenheid!
1000+
Succesvolle projecten
98%
Klanttevredenheid
schouten-hoveniers-moderne-tuin

Stapsgewijs naar jouw droomtuin

Het aanleggen van een nieuwe (of gerenoveerde) tuin gebeurt in een aantal simpele stappen. De communicatie vinden we hierin erg belangrijk.

Inspiratiesessie

Tijdens een vrijblijvende inspiratiesessie ontdekken we samen hoe jouw droomtuin eruit ziet.

Tuinontwerp en offerte

Op basis van ons gesprek ontwikkelen we compleet tuinontwerp (3D). Bovendien komt hierin de beplanting, materialen en een lichtplan terug. Dit nemen we - samen met de offerte - door.

Tuinaanleg

Akkoord? Dan starten we met de aanleg. Communicatie is hierin een belangrijke pijler. Zowel naar jou, als naar de omgeving om eventuele overlast te beperken.

Oplevering

Op het moment dat de aanleg klaar is, lopen we de gehele tuin na op de laatste details. Hierna wordt de tuin opgeleverd en ontvang je een opleverpakket.

Nazorg en onderhoud

Nadat jouw droomtuin klaar is, is het belangrijk om deze (periodiek) in topconditie te houden. Dat kun je zelf doen, maar ook door ons ervaren onderhoudsteam. Bovendien staan we altijd klaar voor jouw vragen.

De beste leveranciers

Schouten Hoveniers werkt alleen samen met betrouwbare en hoogwaardige leveranciers. We bouwen op onze relaties en laten jou als eindklant profiteren van onze contacten.
We werken o.a. met:

De ervaring van anderen

Deze mensen gingen je voor met een tuin van Schouten Hoveniers.

"Wij genieten dagelijks van onze fantastische tuin met pergola. Het design is prachtig en sluit goed aan bij de woning en de rest van de tuin. Bovendien onderhoudsvrij!"
Karin Imming
Arnhem, Schuytgraaf
"Vakmanschap en oog voor detail komt ook terug in de overkapping die Schouten Hoveniers bouwde. Heerlijk om ook in het voor- en naseizoen van het buitenleven te kunnen genieten."
Pieter Schepers
Elst, Westeraam
"De elementen die Schouten Hoveniers in onze daktuin maakten, hadden wij in onze stoutste dromen niet kunnen bedenken. Zo gaaf hoe alles samenvalt en kloppend is in de rest van de tuin!"
Erminio Filippi
Daktuin C5, Park 15

Projecten waar we trots op zijn

En dat delen we graag met jullie! Klik op de projecten hieronder.

Een moderne woning vraagt om een bijpassende tuin. Dat is wat de strakke elementen, pergola en bestrating perfect doen.
Meer bekijken
Rust, ruimte en groen: dat is wat deze landelijke tuin in Elst kenmerkt. De tuin benadrukt de kenmerken van de woning.
Meer bekijken
Deze moderne tuin - met veranda - past goed bij het gezinsleven met kinderen en biedt veel ruimte voor ontspanning.
Meer bekijken
Ultiem genieten in deze hoogwaardige daktuin bij C5 in Nijmegen. Een uniek ontwerp, duurzame materialen en vakkundige aanleg komen samen.
Meer bekijken
Genieten met een prachtig uitzicht in deze villatuin - met zwembad en vlonder - in Rhenen. Veel organische vormen, materialen en plantvakken.
Meer bekijken
Een gloednieuwe villatuin met veel ruimte voor groen en plantvakken en techniek. Automatische beregening, camerasystemen en meer.
Meer bekijken

Neem vrijblijvend contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mail ons
Wil je contact opnemen via de mail? Dat kan naar onderstaand adres:
info@schouten-hoveniers.nl
Bel ons
Bel je ons liever? Neem dan contact op met het onderstaande nummer:
0481 377 883
Bezoek ons
Of bezoek ons bedrijf aan de Tielsestraat 123A in Valburg (tussen Arnhem en Nijmegen).

Inspiratie opdoen? 

Neem contact op