Hoogwaardige daktuin bij C5 bedrijfspand

Ultiem genieten in deze hoogwaardige daktuin bij C5 in Nijmegen. Een uniek ontwerp, duurzame materialen en vakkundige aanleg komen samen.

Tuinaanleg
Tuinontwerp
Maatwerk
Hoogwaardige daktuin bij C5 bedrijfspand

Een unieke daktuin bij C5

Hoe geef je een uniek en gloednieuw bedrijfspand nog meer beleving mee? Dat was het vraagstuk waarmee C5 bij Schouten Hoveniers aanklopte. Ons antwoord? Een hoogwaardige daktuin. En wat is dat gaaf geworden! De daktuin fungeert niet alleen als ontmoetingsplek, maar tevens als ontspanningsplek voor medewerkers en vergaderingen.

De daktuin is opgebouwd met lichtgewicht materialen, zodat deze de dakconstructie niet aantast. Opvallend is het grote 'C' element, de witte scheidingswanden en de aluminium pergola. Deze elementen zijn stuk voor stuk echte blikvangers!

Vlonder en bankjes

Met strakke hoeken, vormt de houten vlonder zich door de daktuin. Het wandelpad is verlicht en loopt langs de plantvakken. Ook deze zijn gevuld met een lichtgewicht materiaal en boomschors. In het midden van de daktuin is tevens een boom geplaatst in een speciale dakconstructie. Deze verdeelt het gewicht over een groter oppervlak.

Rondom de pergola zijn tevens witte, gestucte muurtjes gemaakt in de vorm van een 'C'. Deze fungeren als zitplaats en zien er bovendien erg speels uit. In de hoek van de daktuin vind je tevens een containerbar, waaruit eten en drinken geserveerd wordt.

Lichtplan

Omdat er ook in het donker van de daktuin genoten wordt, ontwikkelden we een speciaal lichtplan met producten van In-Lite. In de vlonder zijn op een creatieve manier spots verwerkt en de elementen bevatten draadloze RGB-verlichting. Bedienbaar met een app op een telefoon en daarmee erg gebruiksvriendelijk!

Neem vrijblijvend contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mail ons
Wil je contact opnemen via de mail? Dat kan naar onderstaand adres:
info@schouten-hoveniers.nl
Bel ons
Bel je ons liever? Neem dan contact op met het onderstaande nummer:
0481 377 883
Bezoek ons
Of bezoek ons bedrijf aan de Tielsestraat 123A in Valburg (tussen Arnhem en Nijmegen).